SERIE: Prisforskjeller under lupen 6

Vi fortsetter vår artikkelserie som tar for seg overraskende store prisforskjeller her i landet. I dag: Universalfugemassen Tec7.

"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. Foto: Per Ervland
"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har de siste ukene hentet inn priser i en rekke forretninger og varehus, og vil i løpet av høsten og vinteren avsløre noen av de mest oppsiktsvekkende prisforskjellene vi har avdekket.

I de fem første artiklene i denne serien så vi nærmere på gardintrapper, møbelknotter, rødsprit, halogenpærer og støperør. I dag konsentrerer vi oss om universalproduktet Tec7.

De fleste som har sett håndverkere arbeide har også sett Tec7 i bruk. Tec7 har nemlig svært mange bruksområder, noe redaksjonen selv har erfart. Produktet egner seg blant annet til fuging og liming både innendørs og utendørs og erstatter dermed en hel haug med lim-, sparkel- og kittprodukter. Tec7 finnes tilgjengelig i en rekke forpakninger, men den mest utbredte er patronen, som plasseres i skjelettpistol og inneholder 310 milliliter. Tec7 finnes også i ulike farger.

Maxbo: Dyrest

De aller fleste byggevareforretninger fører Tec7, deriblant Maxbo. Hos Maxbo i Ole Deviks vei i Oslo fant vi hvite Tec7-patroner til 219 kroner. Dette skulle vise seg å være en svært høy pris. Hos Bygger'n i Drammen og Byggmakker i Oslo nøyer de seg med henholdsvis 179 og 178 kroner for nøyaktig samme vare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer