SERIE: Prisforskjeller under lupen

Denne artikkelen er den første i en stor serie som vil ta for seg de overraskende store prisforskjellene i det norske markedet. I dag: Gardintrapper.

"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. ILLUSTRASJON: Per Ervland
"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. ILLUSTRASJON: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har de siste ukene hentet inn priser i en rekke forretninger og varehus og vil i løpet av høsten avsløre noen av de mest oppsiktsvekkende prisforskjellene vi har avdekket.

Halv pris på Byggmax

Og vi starter med gardintrapper. I Byggmakkers varehus på Brobekk i Oslo fant vi nemlig en tretrinns gardintrapp (også kalt trappestige) til 500 kroner. Hos Byggmax i Drammen fant vi en tilsvarende tretrinns gardintrapp til 239 kroner.

Byggmakker: 500 kronerByggmax: 239 kroner

Differanse: 261 kroner

Differanse i prosent: Byggmax-trappen er 52 prosent billigere enn Byggmakker-trappen

Prisjustering på gang

Velger du å handle på Byggmax slipper du altså unna med halv pris sammenlignet med om du handler på Byggmakker. Hvorfor er Byggmakker-trappen så dyr?

- Ja, dette er den rimeligste gardintrapp-varianten vi for tiden har i sortimentet, og vi erkjenner at den ligger høyt i pris. Vi arbeider løpende med med vår prispolitikk og nettopp gardintrappene er blant varene som om relativt kort tid vil få en prisjustering. Når det er sagt, vil jeg understreke at kvaliteten på disse gardintrappene er svært god, sier Helge J. Nakken, utviklingssjef hos Byggmakker, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.