Serviett mot rødvinstenner

Her er servietten som skal gjøre rødvinstennene hvite igjen.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes nok av metoder og remedier som på sikt bleker tennene dine.

Bleking kan gi etseskader

Men hva gjør du når du nyter en bedre middag på restaurant og oppdager at rødvinen har gjort tanngarden mørkeblå? Det er ikke gøy å måtte skjule smilet når man er i godt selskap.

Salte servietter

Nå har det kommet et produkt som hevdes å ta hånd om dette problemet. Wine Wipes er rett og slett servietter innsatt med salt, natron og hydrogenperoksid.

Gnir du perleraden med disse skal misfargingen forsvinne, lover produsenten. Serviettene inneholder også glyserin, som skal legge seg som en film på tennene og hindre videre misfarging.

Hvitvin er verre enn rødvin

Wine Wipes har dessuten fått en smak av appelsinblomst, hvilket skal ta brodden av det salte. I USA og Australia har disse serviettene fått mye oppmerksomhet - og lovord både fra vineksperter og forbrukerjournalister. DinSide Helse har ikke testet dette produktet.

Pusser du tennene galt?

Du får kjøpt Wine Wipes på nettet. Det koster cirka 100 kroner for tre lommepakninger med speil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer