Sex-aksjer til salgs

INVESTERING: Nå kan du kjøpe deg børsnoterte bordellaksjer. Men hva med verdien? - Den stiger. Det er jo sex, og alle vet at sex er en sikker investering, sier bordellvertinnen Heidi Fleiss.

Publisert
Sist oppdatert

Etter ett års kamp mot den australske børselite ble bordellet The Daily Planet introdusert til aksjeverdenen via børsen i Melbourne - Australia. Foreløpig har alt gått som planlagt. Allerede den første dagen fordoblet aksjen sin verdi fra 50 australske cent til 1,09 australske dollar.

Kostbar prosess

Eierne har trukket i alle tenkelige tråder for å unngå den australske lovgivningen som "ikke tillater personer å ernære seg gjennom umoralske forretninger".

- Hele prosessen har kostet oss en formue i advokatutgifter. Ikke bare måtte vi omgå den australske lovgivningen, som "ikke tillater personer å ernære seg gjennom umoralske forretninger", vi måtte også kjempe mot den etablerte finansverdenen som ikke ville ha et bordell på børsen, sier administrerende direktør Andrew Harris, til Daily Telegraph.

Løsningen ble å børsnotere eiendomsselskapet som leier ut bygningen til bordellet, men som formelt ikke har noe å gjøre med selve bordellvirksomheten.

Sex selger

- Selvfølgelig vil prisen stige, sier bordellvertinnen Heidi Fleiss til BBC. Det er jo sex, og alle vet at sex er en sikker investering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer