Sex er best med kjæresten

Ute etter en god sexopplevelse? Da bør du satse på en kjæreste. One night stands er ingenting i forhold til sex med kjæresten, viser en dansk undersøkelse.

Publisert
Sist oppdatert

I følge en undersøkelse mener hele 62,8 prosent av 18-19 åringer at sex med kjæresten er bedre enn en one night stand, skriver danske Ekstra Bladet. Det er datingsiden scor.dk som står bak undersøkelsen.

De har spurt 3874 brukere av siden, og den overraskende konklusjonen er at flesteparten av de spurte foretrekker sex med sin faste partner.

De bak undersøkelsen tror det er to årsaker til dette.

- Omkring 30 prosent av våre brukere er i et parforhold, og de svarer ut i fra forholdet de er i. Det er også mange single. De fleste av dem har hatt kjæreste, og vet at sex blir bedre med tiden. Derfor vet de også at sex er best i et langvarig forhold, sier Lars Castenlund, som er ansvarlig for undersøkelsen til datingsiden.

Selv om hjemmesidens største medlemsgruppe er mellom 25 og 36 år, er de eldre også enige i at det er best med sex hjemme med en fast partner. Hele 82 prosent av de mellom 50-59 år synes sex på hjemmefronten er best.

Les også: Slik finner du ekte kjærlighet

Men hvis det er så godt med sex hjemme med kjæresten, hvorfor er det så mange som bruker nettet for å finne en tilfeldig partner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer