Sex etter ulykken

"Min samboer var i en trafikkulykke, og fungerer ikke like bra seksuelt som før." Heldigvis står en rekke kilder til seksuell nytelse i kø for å overta hvis en faller bort, skriver sexologen.

Publisert
Sist oppdatert

Sex etter ulykken”Min samboer var i en trafikkulykke, og fungerer ikke like bra seksuelt som før”, forteller en leser. Heldigvis står en rekke kilder til seksuell nytelse i kø for å overta hvis en faller bort, skriver sexologen.

Hei Esben Esther Jeg har et spørsmål til deg, vedrørende min samboer. Han har vært operert for en svulst i ryggen. Han fungerer i dag tilnærmet normalt, men har ingen blærefunksjon, sterkt nedsatt følelse på rumpe, bakside lår, legger og hæl. Han har dessuten nedsatt følelse i underlivet.

Han er bruker av viagra og får en liten reaksjon av det. Vi har sex på normalt vis, men jeg har forstått at dette plager han og ønsker å hjelpe han. Som oftest er det jeg som blir fullstendig tilfredsstilt og utslitt av han. Har slukt det som er å sluke om menns seksualitet og erogene soner, men blir fortsatt ikke særlig klok.

Jeg trenger noen tips og råd på hvordan jeg kan gjøre det godt for min samboer. Har stor skyldfølelse og føler at jeg ikke får tilfredsstilt han. vil så gjerne at han skal ha samme gleden som meg. Vi har prøvd ganske mye og er veldig glad i utforske. Hvis du kunne hjulpet meg, ville jeg vært deg evig takknemlig.Hilsen I.G.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer