Sex for voksne menn

Marlboro Man og Richard Gere er bare to beviser på at menn rundt middagshøyden fortsatt er seksuelt attraktive. Mozon gir deg seks råd for hvordan voksne menn kan opprettholde og bedre sin seksuelle energi.

Publisert
Sist oppdatert

Å leve det gode liv er godt, men det setter sine spor i kroppen. Fet mat, gode viner og sigarer har en tendens til å både påvirke kondisjon og energi, ikke bare i ben og armer men også mellom stortærne.

Men heldigvis er det mulig å reparere skaden. Ved å se nærmere på hvordan du lever, hvordan du tenker og hva du putter i munnen kan du gjøre mye for å få tilbake din seksuelle energi.

Her er 6 bud for god sex for voksne menn:

1. Bud: TreningFysisk aktivitet har en klar sammenheng med seksuell energi. Regelmessig trening reduserer risikoen for impotens betraktelig. Og det trenger ikke å være fotball på toppnivå eller en halvmaraton om dagen for å få resultater. En lang spasertur bedrer sirkulasjonen og forbrenner mange kalorier. Kanskje vil du også oppleve at humøret og livsgleden stiger noen hakk når du får beveget deg litt.

2. Bud: Kvitt deg med dårlige vanerEvnen til ereksjon er et fenomen som er sammensatt av flere fysiske og mentale faktorer. En av disse faktorene er sunne arterier. Penis inneholder et intrikat nettverk av blodårer som fylles ved en ereksjon. Om disse blodårene er innsnevret eller tette kan heller ikke ereksjonen finne sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer