Sex med 300 stykker

Trodde du at du visste hvor mange sexpartnere du har hatt? Du tok feil.

Publisert
Sist oppdatert

Forskere har tatt uttrykket ”du har sex med alle personene partneren din har hatt sex med” på ordet. Nå har de laget et kart av tenåringers sexliv.

Sex-kjedeDe brukte elever ved et gymnast i USA som eksempel. 288 elever hadde hatt en-til-en-sex med andre på skolen. Kort sagt: En gutt hadde sex med en jente, som hadde sex med en annen gutt, som hadde sex med en annen jente, og så videre.

Etter å ha satt opp kartet, viste forskerne at eleven nederst på kjeden fysisk bare hadde hatt sex med en person, men mulig indirekte kontakt med 286 andre.

Ikke nok moral- De vet kanskje at partneren deres har hatt tidligere partnere. Men de tenker ikke på det faktum at denne partneren har hatt tidligere partnere, som har hatt partnere, og så videre, sier forsker James Moody til Reuters.

Forskerteamet mener at dette viser tenåringers sexmoral, og at de trenger en ny type opplæring i seksualhelse. Likevel har ungdommen en viss moral:

- De vet at de ikke skal gå ut med deres ekskjærestes nye kjærestes ekskjæreste. Det er for nære, sier Moody.

Mozon.no, 30.01.2005

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.