Sex-piller til raske menn

For tidlig utløsning er et av de vanligste seksuelle problemene til unge menn. Nå kan en ny pille gjøre dem til superelskere.

Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske forskere har testet medikamentet dapoxetin på over 2.600 menn med for rask utløsning. Resultatene viser at pillen kan forlenge samleietiden med tre til fire ganger.

- Undersøkelsen viser at dapoxetin ga forsøkspersonene bedre kontroll over sin egen utløsning og større glede ved samleiet. Partnerne ble også mer tilfredsstilt under samleie, sier forskningsleder Jon Prior ved University of Minnesota i følge avisen Daily Mail.

Konge i tre minutterDeltakerne i undersøkelsen hadde vanligvis en samleietid på under ett minutt mellom penetrering og utløsning. Deltakerne ble delt inn i tre grupper som enten fikk placebopiller uten effekt, en liten dose av medikamentet eller en større dose dapoxetin daglig.

Etter 12 uker viste det seg at alle grupper hadde opplevd lengre samleier, og at gruppen som hadde fått den største dosen av medikamentet også var de som holdt ut aller lengst under dyna. I denne gruppen ble gjennomsnittlig samleietid nå målt til 3 minutter og 32 sekunder.

Les også: Slik har du sex i timevis

Ikke godkjentDapoxetin tilhører en gruppe legemidler som påvirker opptaket av serotonin og blant annet brukes som antidepressiva. Forsinket utløsning er en kjent bivirkning av slike medisiner, men listen over negative bivirkninger inneholder også hudsykdommer, manglende sex-lyst og psykiske plager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer