Sex-spray skal gi deg draget

Velger de hotte damene alltid kompisen din foran deg? Nå kan de dystre tidene være over.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sett deodorantreklamen - den hvor flere hundre gærne damer kommer løpende og svømmende for å kapre mannen som sprayer seg med Axe?

Nå tar en fullstendig luktfri spray opp kampen. En liten dusj Pheromale, og nydelige damer popper opp rett foran deg og prøver å forføre deg uten at du gjør noe for det, ifølge produsenten.

"Trigger øyeblikkelig seksuell tiltrekning" lover de på sine hjemmesider. Og det hemmelige våpenet: feromoner, eller såkalte duftstoffer som på tross av navnet ikke lukter noe som helst i de menneskelige neser.

Les også: Når det lukter sex

Frykter ikke feromonfellaFeromoner er hormoner som utsondres fra kjertler hos dyr, inkludert hos mennesker. Ifølge produsenten vil kvinner som kjenner riktig feromonduft, øyeblikkelig føle en seksuell tiltrekning på en måte vi ikke kan kontrollere...

Oi oi, se for deg kaoset en lørdagskveld på byen hvis denne damefella blir en hit!

Men hva med oss damer som vil velge og vrake? Slik blir du en mannemagnet:

Ifølge biolog og feromonekspert Karen Riddervold er feromoner riktignok et lokkemiddel som et individ av en art blant annet bruker for å få reprodusert seg. Selv frykter hun imidlertid ikke at feromoner på boks skal få henne til å miste kontrollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer