Sexdag skapte babyboom

Flotte jeeper og lykkelige foreldre er resultatet etter en litt spesiell fridag.

Illustrasjonsfoto Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aldri tid til sex i den stressende hverdagen? Du kan jo driste deg til å komme med et litt utradisjonelt forslag til sjefen, inspirert av den russiske byen Ulyanovsk.

Etter å ha slitt med lave fødselstall i byen, innførte guvernøren nemlig en egen ”sexdag” for sine innbyggere slik at de kunne være hjemme og lage barn.

Og tiltaket har båret frukter: Siden sexdagen ble innført for tre år siden har folketallet steget med hele 4,5 prosent, skriver nettstedet alltombarn.se

Blir helter i hjembyenDen 12 september er Ulyanovsk offisielle sexdag. Gjør man hjemmeleksen sin og leverer varene med nedkomst den 12 juni året etterpå, blir man helt i byen. Og mødrene som føder på selveste nasjonaldagen, blir ikke bare premiert med en baby, i tillegg vanker det råflotte jeeper eller andre dyre premier.

- Dersom det er en god atmosfære i hjemmet og mannen og hans kone elsker hverandre og sine barn, vil det øke deres livsglede, noe som kommer arbeidsplassen til gode. Det kan bli en sunn atmosfære i hele landet, sier guvernør Sergei Morozov til nyhetsbyrået AP.

Les også: Sex i ni minutter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer