Sexlivets enkle hemmeligheter

Publisert
Sist oppdatert

Sexlivets enkle hemmeligheterSelv om massevis av blader, videoer og ”sexperter” soper inn gode penger på å fortelle oss hvordan vi blir bedre i senga; sex er ikke kvantefysikk. Mozon gir deg - helt gratis - tipsene som gjør deg til superelsker.

Lat somNei, ikke det! Folk som tror de er knallgode i senga, er som regel det. Å tro at du vet hva du driver med er halve kampen. Utstrål selvtillit - om du har det eller ikke.

Spytt utNei, ikke det heller! Sengevennen din er ingen tankeleser. Så, hvis du vil bli behandlet på den rette måten, gi et lynkurs i hvordan du vil ha det. Timing er viktig her. Det er best å ta opp disse spørsmålene i en litt intim setting. Og pass på hvordan du formulerer deg. ”Måten du gjorde det sirkel-greiene på var fantastisk” er bedre enn ”det sugde”.

Hør etterNår dere har hatt den lille praten, husk på den sirkel-greia partneren din syntes var så super. Og her er en gylden regel: Hvis partneren din klør deg på ryggen er det fordi den vil ha det tilbake.

Slapp avMer forventning betyr mer action. Forspill bygger opp til seksuell spenning, og dere vil begge føle dere mer avslappede og klare til akrobatikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer