Sexlivets enkle hemmeligheter

Publisert
Sist oppdatert

Sexlivets enkle hemmeligheter
Selv om massevis av blader, videoer og ”sexperter” soper inn gode penger på å fortelle oss hvordan vi blir bedre i senga; sex er ikke kvantefysikk. Mozon gir deg - helt gratis - tipsene som gjør deg til superelsker.

Lat som
Nei, ikke det! Folk som tror de er knallgode i senga, er som regel det. Å tro at du vet hva du driver med er halve kampen. Utstrål selvtillit - om du har det eller ikke.

Spytt ut
Nei, ikke det heller! Sengevennen din er ingen tankeleser. Så, hvis du vil bli behandlet på den rette måten, gi et lynkurs i hvordan du vil ha det. Timing er viktig her. Det er best å ta opp disse spørsmålene i en litt intim setting. Og pass på hvordan du formulerer deg. ”Måten du gjorde det sirkel-greiene på var fantastisk” er bedre enn ”det sugde”.

Hør etter
Når dere har hatt den lille praten, husk på den sirkel-greia partneren din syntes var så super. Og her er en gylden regel: Hvis partneren din klør deg på ryggen er det fordi den vil ha det tilbake.

Slapp av
Mer forventning betyr mer action. Forspill bygger opp til seksuell spenning, og dere vil begge føle dere mer avslappede og klare til akrobatikk.

Bruk fantasien
Hjernen er ditt kraftigste erotiske punkt. Prat og fantaser med partneren din. Finn opp nye posisjoner, steder etc. Raser produktiviteten på jobben ved å få partneren din til å tenke på sex hele dagen.

Vær en god person. Ikke vær utro, lyv eller vær slem. Det er ikke sexy og dårlig karma.

Mozon.no, 01.10.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer