Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad møtte leserne

MOZON BLIR ENDA BEDRE: Vi i Mozon er svært stolte av vår nye tjeneste Mozon Gull, som vi lanserte fredag. Da stilte sexolog Esben Esther Pirelli Benestad opp og svarte leserne på alt de lurte på om sex og samliv.

Publisert
Sist oppdatert

LES HELE NETTMØTET MED ESBEN ESTHER NEDERST I DENNE SAKEN.

Nyttige råd og oppsiktsvekkende nyheter har ført til at Mozon er blitt Norges største nettsted for helse og velvære, med over 300.000 unike lesere hver måned. Dette er en anerkjennelse vi ikke tar noen sjanser med, og vi vil fortsette å satse mye ressurser på gode nyheter og nyttige råd i tiden fremover.

Og nå blir Mozon enda bedre.

Få svar på direktenFredag lanserte Mozon den nye tjenesten Mozon Gull. Klokken 16 entret sexolog Esben Esther Pirelli Benestad kontoret for å svare på spørsmål om sex- og samliv fra våre medlemmer.

Hvis du for eksempel har problemer med for tidlig ”salutt”, manglende orgasme eller sjalusi, kan du få gode råd av Esben Esther på direkten i tiden fremover, dersom du registrerer deg i Mozon Gull.

Og har du et annet helseproblem kan vi svare på det også. Hver eneste uke vil flere av våre høyt profilerte og svært kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Omfattende tjenesteMed Mozon Gull vil du den nærmeste tiden få tilgang til en rekke unike tjenester her på Mozon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer