Sexy, fett & dyrt

GAVETIPS: Fremdeles ikke i mål med årets julegaver? Slapp av. Vi har samlet alle våre gaveartikler på ett sted.

God jul!
God jul! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om det er noen tvil: Gutta vil ha harde pakker. Myke pakker godtas kun dersom innholdet er eksklusivt, spesielt, unikt eller - eh - kostbart.

Som kjent er det særlig én ting som skiller menn fra smågutter, nemlig at lekene er dyrere enn før. Dette forventer vi selvsagt at damene forholder seg til.

Når det er sagt: Også damene blir stadig mer storforlangende:-).

Hva i all verden skal jentene få?


Jenter vil nemlig bli overrasket. Overraskelser - spesielt de med stor omtanke bak - skal i følge sikre kilder være det som funker best overfor jenter i alle aldre.

Et enda større problem for oss gutta er å unngå gavene som gjør jentene sure. Vi gir deg derfor også svaret på hvilke gaver jentene IKKE ønsker seg. Her får du oversikt over hvilke ting du ikke bør legge under julegrana - i hvert fall hvis målet er å bevare julefreden.

De sexy gavene

Interessen for sexy undertøy, massasjeolje og hjelpemidler har eksplodert. I dag er det tilnærmet stuerent å handle erotiske artikler. Når det er sagt - det er ikke alle leketøy eller hjelpemidler du ønsker å finne under familiejuletreet.

Er du i det erotiske hjørnet vil vår bildespesial fra bestselgerne til Beate Uhse og Kondomeriet vise deg hva kjærestepar kjøper til hverandre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer