Sexy i superundertøy?

Klesdesign med en signatur av gull.

Publisert
Sist oppdatert

Bjørn Dæhlie og Vegar Ulvang har gjort det. Bjørn Borg likeså. Designet sin egen kolleksjon sportstøy - eller ihvertfall lånt bort signaturen sin. Heldigvis følger jentene hakk i hæl, og nå kan vi iføre oss klær med gullvinnernes gyldne signatur - fra topp til tå og fra innerst til ytterst.

Fra ytterst til innerst

Vi har lenge kunnet iføre oss Vossajentens fleecegensere og skiklær i spreke farger, med en logo med assosiasjoner til det hippe franske klesmerket LadySoul. Og fra forrige fredag har vi nå muligheten til å Kari Traa oss fra innerst til ytterst, med lanseringen av hennes nye Active Wear undertøykolleksjon.

Det er med andre ord slutt på svette bomullsunderbukser under superundertøyet. For ikke å snakke om slitne ull-mammelukker fra bestemors tid. Og for full valgfrihet kan sporty jenter nå velge mellom superG-streng eller superhotpants.

Nysgjerrig?? Her kan du gå direkte til bildespesialen.

OL-kolleksjonen

At vi nordmenn er gode på skitøy, er liksom opplest og vedtatt. Fra Kari Traas fargerike kolleksjon til Ulvangs varme sokker og Dale skigensere til det italienske merket Napapiris tyvlåning av det norske flagget. (Det er ikke så mange som vet hvilket land flagget hører til, men at det er forbundet med vintersport er hevet over enhver tvil.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer