Sexy uten hår

Tredagers skjegg og halvutvokste stubber går ikke hjem hos damene. Nå skal det være glattbarberte kinn og glinsende brystkasse.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mange damer som har falt for Burt Reynolds svarte og karakteristiske bart.

I dag hadde han vært nødt til å barbere vekk mer enn barten for å få jenter som Dinah Shore og Sally Field til å bli mo i knærne.

Den glatte, rene huden uten hår er nemlig en vinner. Ikke bare blant fotomodellene på catwalken, men vanlige jenter ser også ut til å foretrekke glattbarbert hud. Og den beste kombinasjonen er med et solbrunt og friskt ansikt, skriver svenske Expressen.

Guttene skjerper seg- Jentene ser ut til å ha fått nok, nå er det på tide at guttene begynner å anstrenge seg litt for å gjøre seg penere. Det handler om at en gjør en anstrengelse og at en tar vare på seg selv, sier Peter Siepen, som hyller det hårløse idealet.

- Jeg synes det er penere, freshere og mer sexy, sier han.

I følge en undersøkelse blant skandinaviske menn mellom 25 og 35 år barberer fire av fem seg på kroppen. Og det er ikke vare brystet eller ansiktet som får smake høvelen.

Trenden med glattbarbert "pornopung" har tatt helt av blant unge menn i Norden. To av tre menn i alderen 20 - 35 år barberer eller trimmer kjønnshårene, viser en ny undersøkelse.Men med hårløst understell, dukker det også opp noen uventede bivirkninger. Infeksjoner, høyere risiko for kjønnssykdommer og svette med ubehagelig lukt kan bli resultatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer