Shop billig britisk hjemme

Du trenger ikke nødvendigvis reise for å benytte deg av det rekordlave britiske pundet.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske pundet er lavere enn på lenge, og det gjør shopping i Storbritannia svært gunstig for tiden.

Har du ikke tid eller mulighet til å kaste deg på første fly til London, foreslår vi at du tar deg en shoppingrunde i de mange britiske nettbutikkene i stedet.

Her er nettbutikkene som vil ha dine dollar

Det er imidlertid dessverre slik at ikke alle nettbutikkene sender til Norge. Her har DinSide samlet noen butikker som vil ha dine pund. DinSide gir deg her en liten oversikt over noen britiske nettbutikker som sender varer til Norge.

Shop smart

Før du går i gang med netthandelen, bør du imidlertid være nøye med å sjekke både kostnader for frakt og eventuell moms og fortolling. Visste du for eksempel at tollvesenet opererer med egne valutakurser som settes uke for uke? Disse finner du her.

Ved å bruke DinSides importkalkulator, kan du enkelt regne ut nøyaktig hvor mye netthandelen vil koste deg.

Les mer om hvordan du unngå rådyr netthandel

I tillegg kan det være lurt å ta imot hjelp fra uglen Howard. Han er Forbruker Europas egen shoppingassistent, som skal gjøre det enklere for folk å sjekke om nettbutikker er seriøse, eller ikke.

Har du gode eller dårlige erfaringer med en britisk nettbutikk? Skriv inn i debatten nederst i artikkelen

Kunne du tenke deg å gjøre et britisk nettkupp? Sjekk for eksempel ut noen av disse nettstedene:

Leker

Thetoyshop.com er en online lekebutikk med åtte års erfaring. De har et bredt spekter av produkter med merker som Bratz, Doctor Who, Pixel Chic, Tamagotchi, MB Games, Barbie, Fischer Price, TOMY, Play-Doh og mange flere.

Faksimile fra Lensway.
Faksimile fra Lensway. Vis mer


Kosmetikk

Strawberrynet selger kosmetikk og sminke fra mange forskjellige, kjente merker. Merk at de tilbyr både frakt til hele verden og innpakning gratis. I tillegg garanterer de at du får pengene tilbake om du ikke er fullstendig fornøyd.

SkinStore er en amerikansk butikk-kjede, som nå har startet en egen netthandel for Storbritannia. De sender imidlertid også varer til andre land, Norge inkludert. SkinStore tilbyr fri frakt for kjøp over 75 pund, og man kan velge mellom 140 merker og 3000 produkter.

Interiør

Cath Kidston har alt du trenger til et koselig og romantisk hjem. Her finnes alt fra sengetøy og barneklær i rosemønstre til fargeglade hagemøbler og servise.

Smykker

Jewellery.tv er en smykkebutikk som kun finnes på nett. De har et stor utvalg av ulike smykker i gode kvaliteter.

Bøker, filmer, elektronikk

Play.com er allerede kjent for mange nordmenn. Her får vi billige bøker, filmer, elektronikk, "dingser" samt en del annet.

Amazon.co.uk Etter hvert verdens mest kjente bokhandel? Som også har DVDer og CDer, med mer.

Kontaktlinser

LensWay er blant Europas ledende nettleverandører av kontaktlinser.

Sunglasses-shop har et bredt utvalg designersolbriller til gunstige priser.

Musikk og lyd

Dolphin Music er en stor og raskt voksende nettside som har alt innen lyd og musikk. Hovedfokus er på musikkinstrumenter, hvor utvalget er spesielt bredt. For eksempel selger de hele 2000 ulike gitartyper. Men de har imidlertid også musikkanlegg til hjem og bil, DJ-utstyr, lys, video og mye mer.

Faksimile fra Joker Masquerade. Foto: Foto: Joker Masquerade
Faksimile fra Joker Masquerade. Foto: Foto: Joker Masquerade Vis mer


Kostymer

Jokers Masquerade er en perfekt nettside å besøke om du skal på karneval, Halloween-fest eller lignende. Her finner du nemlig de aller fleste kostymer, både for voksne og barn. Kostymeutvalget inkluderer også kjente figurer fra filmer som Star Wars, Ringenes Herre og Harry Potter.

Mat og drikke

London Fine Foods serverer gourmetmat over nett! De sender også varene sine til andre land enn Storbritannia, ved forespørsel. Her kan du bestille alt fra delikatesser som iransk kaviar og fransk gåselever til eksklusive krydder som safran, ulike oljer og ekte britisk "fine tea".

Klær

AW Rust selger skinnplagg til menn, kvinner og barn samt tilbehør og produkter til vedlikehold av skinn. AW Rust har over 60 års erfaring med skinnklær, og gir ett års totalgaranti på alle sine plagg. Her får du alt fra røde skinnskjørt til vanlige skinnjakker og skinnbukser.

DevilWear er et klesutsalg på nett som har spesialisert seg på kvalitetsmerkede klær og tilbehør. De selger klær til menn, kvinner og barn samt designersolbiller. DevilsWear reklamerer med at man kan spare opptil 70 prosent sammenlignet med priser i vanlige butikker. Armani, Adidas, Ben Sherman, Calvin Klein, Diesel, D&G, Gucci, Miss Sixty, Oakley, Police og Tod Harvey er noen av merkene de fører.

Woolovers er et familieeid selskap som selger klassiske strikkeplagg i ull, bomull, silke, merino og kasjmir. Her kan du velge mellom kvalitetsplagg i alle forskjellige størrelser, 40 stiler og 18 ulike farger - og du får til og med shoppet taxfree!

YOOX har klær fra et stort utvalg kjente designere, som for eksempel Chloe, Marc Jacobs, Valentino, Donna Karan, Michael Kors, Missoni, Prada, Ralph Lauren etc. Tusenvis av nye produkter legges ut på siden hver uke, ofte til rabatterte priser. Dersom det er viktig for deg - vær oppmerksom på at dette gjerne er forrige kolleksjon.

Faksimile fra Goddiva. Foto: Foto: Goddiva.com
Faksimile fra Goddiva. Foto: Foto: Goddiva.com Vis mer


Goddiva er en side hvor du kan kjøpe klær som ligner stjernenes klær. Her kan du søke på den stjernen som er ditt stilikon, for så å få opp klær som ligner de vedkommende vanligvis går i. Sarah Jessica Parker, Eva Longoria og Victoria Beckham er bare noen av dem man kan velge mellom.

Asos er en lignende side med mye fine klær. Også her kan du kjøpe klær som gir deg "stjernestil".

Rohan selger klær for den eventyrlystne og selvstendige turist. Klærne skal dekke behovet ved de fleste klimaer og forhold. Ulike turister stiller ulike krav til klærne, og Rohan har derfor alt fra spesielle, vanntette plagg for turgåing ved Everest Base Camp, til rynkefrie dresser for travle business-reisende.

Undertøy

FigLeaves har over 200 merker innen sexy undertøy, strømper, badetøy, nattkjoler, bh-er, mamma-undertøy, sportsundertøy og boksere. Calvin Klein, Gossard, Elle MacPherson Intimates og Wonderbra er noen av de mest kjente merkene.

Tightsplease har alt av tights, strømper, strømbebukser og hold-ups i alle farger for alle fasonger.

Alt på ett sted

Harrods er et kjent navnt for mange nordmenn som har vært på shopping i London. Nå gir Harrods deg også mulighet til å shoppe online, og på denne siden finner du helt sikkert noe som frister. Harrods.com har alt fra klær og interiør til mat, leker og sportsutstyr.

Den amerikanske dollaren er også lav for tiden, og her kan du lese mer om amerikanske nettbutikker: Nettbutikkene som vil ha dine dollar


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer