Shopping i Stavanger

Bli med og stem på Norges beste shoppingby. Denne uken har vi sjekket rikmannsbutikkene i Stavanger.

Publisert

Vi forbereder oss til den dagen vi har penger på bok eller en rik mann tvinnet rundt lillefingeren og sjekker butikkene for eksklusiv shopping. Vi har her tatt med et utvalg av butikkene vi fant i Stavanger der vi godt kunne tenke oss å legge igjen en lønning eller to.

Hugo og Donna

Hva er vel mer naturlig enn å begynne en real shoppingrunde med å se på klær? Med to kjøpesentre og et sentrum fylt av butikker burde ikke dette være noe problem, men vi ble mildt sagt skuffet. Etter å ha gått rundt i en time ender vi opp med kun en butikk i minnet. Rolfsen/Vanessa.

Rolfsen er en navnet på herreavdelingen, og Vanessa det tilsvarende for damer. Rolfsen fører merker som Boss, Sand og Gant. Ikke de dyreste, men altså heller ikke de rimeligste klærne. På Vanessa finner vi det som må være det største utvalget av DKNY-klær foruten i den rene Donna Karan butikken i Oslo. I tillegg til dette føres merkene Turnover og Sand.

På shopping med gutta

Etter uttallige "bare gå inn du, jeg venter her jeg" kan jeg konkludere med en ting: Ta ikke med deg en gutt på handletur. Runden gjennom byens klesbutikker, gullsmeder og ikke minst skobutikker blir stadig avbrudt av spørsmål som:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer