Si det med blomster!

Enten du vil glede din kjære på en spesiell dag eller har dårlig samvittighet er blomster tingen. Via nettet kan du nå kjente og kjære med blomsterhilsener over hele landet.

Si det med blomster!
Publisert

Si det med blomster. Ord blir overflødige når det ringer på døra og din kjære får overlevert en vakker blomsterbukett fra et blomsterbud. Har du dårlig samvittighet fordi du alltid er på jobb og ikke har mulighet til å være tilstede ved spesielle anledninger er dette absolutt noe for deg.

Men pass på! Har du aldri gitt blomster før, kan mottageren fort lure på hvorfor du er i det gavmilde hjørnet i dag... En god vane kan derfor aldri startes for tidlig, overrask din kjære før det er for sent.

Hvem er det som bestiller?

Vi tok en prat med Geir Ove hos Interflora i Oslo, og han kunne fortelle om stor respons på deres nettsider.

- Vi var en av de første blomsterbutikkene som begynte med salg via nettet, og tilbakemeldingene har vært gode. I fjor solgte vi cirka 13.000 buketter via nettet, og i år ser det ut til at vi skal klare å doble dette tallet. Bruker du vår nettside til din bestilling, sendes blomstene fra den butikken som er nærmest mottageren, og med våre nærmere 400 blomsterbutikker klarer vi å levere i nesten hele landet

- Det er i hovedsak menn som bruker nettsidene våre, og de fleste bestillingene kommer i anledning bursdager, fødsler, og ikke minst rene kjærlighetserklæringer til en heldig utvalgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer