Ny tjeneste

Si opp abonnementer via mobilbanken

Nå blir det lettere for deg å ha oversikt over abonnementene dine og si dem opp. I alle fall hvis du er kunde hos noen utvalgte banker.

AVSLUTT MED FÅ TASTETRYKK: Sparebank 1 legger mye ressurser i å utvikle kundevennlige mobil- og nettbanktjenester, som den nye abonnementløsningen med enkel oppsigelse. Sparebanken Vest og Bulder Bank tilbyr snart lignende løsninger også. Foto: skjermdump.
AVSLUTT MED FÅ TASTETRYKK: Sparebank 1 legger mye ressurser i å utvikle kundevennlige mobil- og nettbanktjenester, som den nye abonnementløsningen med enkel oppsigelse. Sparebanken Vest og Bulder Bank tilbyr snart lignende løsninger også. Foto: skjermdump. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Undersøkelser viser at 35 prosent av oss synes det er frustrerende å måtte bruke den tiden og innsatsen som kreves for å administrere abonnementene sine.

- Dette ønsker vi å lette for folk, og vi kommer derfor med en løsning i nett- og mobilbanken som gir deg en samlet oversikt over alle abonnementene dine, og lar deg si de opp via noen få tastetrykk, sier Christian Fjestad, leder for innovasjon i Sparebank 1 Østlandet, til Dinside.no.

Løsningen blir altså først tilgjengelig for Østlandet-kundene, men skal etter planen tilgjengeliggjøres for kundene ved andre kontor ved årsskiftet.

Sparebanken Vest har også utviklet en lik løsning sammen med fintechselskapet Subaio, som blir tilgjengelig for kundene i neste uke. Bulder Bank, som tilbyr automatisk rentekutt, har også abonnementsoversikt og -oppsigelse lett tilgjengelig i appen sin.

Automatisk

Sparebank 1 har utviklet løsningen sammen med fintechselskapet Minna Technologies.

Abonnementer vil identifiseres automatisk i mobil- og nettbanken, slik at kunden automatisk får opp en oversikt over alle sine ulike abonnementer som betales gjennom kundens konto i Sparebank 1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer