- Si opp forsikringen!

NAF-advokat Carl Hermansen kommer med sterke uttalelser i siste nummer av medlemsbladet MOTOR. Hermansen råder vanlige folk til å si opp de fleste av forsikringene sine.

Publisert

Ifølge Hermansen er mange forsikringer unødvendige og i tillegg alt for dyre. Han mener det er mye mer gunstig å være sin egen assurandør.

- Mange av forsikringene du har kan du droppe - de er likevel lite verdt den dagen noe skjer. Men behold ansvarsforsikringen på bilen og brannforsikringen på boligen, sier NAF-advokaten Carl Hermansen.

Det er erfaringer gjennom mange år som får Hermansen til å råde folk til å kutte ut flere av forsikringene sine.

- Forsikringsselskapene går nå langt grundigere gjennom saker der det er snakk om personskadeerstatning etter trafikkulykker. Ofte tar saksbehandlingen så lang tid at den skadelidte ikke orker mer. Mange gir dermed opp sitt rettmessige krav overfor forsikringsselskapet, sier Hermansen.

Skjel til privatøkonomien

Hermansen får støtte av Mette Lothe i NAFs juridiske avdeling.

- Mange av våre medlemmer rapporterer at forsikringsselskapene svært ofte oppleves som vanskelig å ha med å gjøre. I tillegg har Hermansen et poeng i at kunder med eldre biler i mange tilfeller er overforsikret, sier Lothe til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer