Siba gir deg Facebook "sjekk-inn"-rabatt

- Vi må være kreative, sier Victor Bengtsson, sjef i SIBA Norge.

Siba gir deg Facebook "sjekk-inn"-rabatt
Publisert
Sist oppdatert

Facebook-tjenesten Places ble lansert i Norge 5. januar i år, og gjør at alle Facebook-brukere med en smartmobil kan fortelle vennene sine akkurat hvor de er. Du kan også laste opp bilder fra stedet, samtidig som du tagger eventuelle venner som er sammen med deg. Det kom derfor ikke som noen overraskelse at Datatilsynet er skeptiske til tjenesten.

Men foreløpig har Places bare fungert som en slags skrytefunksjon, og det er altså det Siba nå vil endre på.

- Du skal få rabatt

I følge Siba selv, er de den første elektronikkjeden i Norge som gir sine kunder rabatterte tilbud via Facebook Sjekk-inn.

- Er man ikke blant de største, må man være kreativ. Å gi kundene unike og gode rabattilbud via Facebook Sjekk-inn er et ledd i dette, sier Victor Bengtsson, sjef i Siba Norge.

- Mange av våre kunder har en smarttelefon og bruker Facebook daglig. Det er derfor ekstra morsomt at vi ligger i forkant når det handler om sosiale medier og de mulighetene disse gir, sier Bengtsson; som heller ikke legger skjul på at det gjelder å skille seg ut:

- Det føres en markedsføringskrig i vår bransje, der de som bruker mest penger på markedsføring høres best, sier Victor Bengtsson. - Som en av de mindre aktørene i Norge må vi være kreative for å nå ut til forbrukerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer