Sigaretter med kanonrabatt!

Hva sier du til sigaretter til en tredjedel av norsk pris. Det får du - via Internett. Aberet er at du må til Sverige å hente dem. Ifølge tollreglene kan du heller ikke kjøpe mer enn en kartong per person.

Publisert

Landets første Euro Club er åpnet i Fredrikstad. Nå følger Sarpsborg, Moss, Oslo og Sandefjord etter. - Mange misliker å stå i kø i stuvende fulle forretninger i Sverige. Her kan du studere varer og priser i ro og mak, unntatt ferskvarer. Deretter kan du bestille via vår PC. Dagen etter kan du hente dem i vår butikk i Sverige, sier Øyvind Skjøren, kommisjonær for svenskeide Euro Club i Fredrikstad. Skjøren får provisjon av de bestillinger han formidler. Han har ikke opplevd noe rush de første 14 dagene, men det siger stadig inn flere kunder i det såkalte showroom i Fredrikstad. Svenske Konsumentalliansen Nordic AB står bak fremstøtet for å trekke ytterligere grensehandlere til Sverige.

Eget merke, 199 kroner kartongen!

Sigarettmerket Pegits er lokkevaren som Euro Club håper skal få fart på Internett-handelen. Sigarettene er produsert i Tyskland og en kartong koster 199 kroner. Over hundre kroner billigere enn normal svensk pris - over 300 kroner billigere enn i Norge. På sikt skal Euro Club sette opp bussruter til forretningen. Den ligger på Stene, et par kilometer før avkjørselen til Strömstad på E6. Euro Club har også søkt om å få formidle salg for Systembolaget, men søknaden er avslått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer