Simlock åpner mobilen

Danske Simlock.dk tar 100 kroner for å fjerne operatørlåsen. Og kundene er fornøyde.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Samtidig som kundene får fjernet operatørlåsen og kan velge billigere teleoperatører, tjener nettstedet gode penger.

Vi har nemlig lest gjennom gjesteboken deres, og funnet hundrevis av fornøyde kunder.

Ansvarsfraskrivelse?

Simlock.dk sier følgende på sine nettsider:

  • Det er ikke ulovligt at fjerne simlocken/simlåsen fra sin telefon, men hvis du har købt telefonen med abonnement, skal du selvfølgelig betale dette i de 6 mdr. du har bundet dig til selskabet.
De har også regnet ut at man kan spare 810 kroner på å fjerne operatørlåsen og bytte til et billigere abonnement på en Nokia 3310.

Tungvint - og lite aktuelt for oss i Norge

Ser vi bort i fra avtalebruddet med teleoperatøren som har sponset telefonen din, er den største ulempen med Simlock.dk at du må gi fra deg telefonen.

Du må nemlig sende inn telefonen for å få fjernet operatørlåsen, og vil derfor være uten telefon i noen dager mens du venter på å få den tilbake.

På grunn av fraktavstanden vil ventetiden bli lang for oss nordmenn, noe som antagelig vil legge en vesentlig demper på iveren etter å benytte seg av tilbudet. Spørsmålet blir dermed hvor lang tid det vil ta før vi før en tilsvarende tjeneste her i landet.

Men hva sier teleselskapene til slik kodeknekking?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer