Siste frist for å sjekke selvangivelsen

Ved midnatt går leveringsfristen ut.

Skal du levere selvangivelsen på papir, må denne poststemples meed dagens dato. På Altinn kan du levere frem til midnatt. Foto: Altinn.no
Skal du levere selvangivelsen på papir, må denne poststemples meed dagens dato. På Altinn kan du levere frem til midnatt. Foto: Altinn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved midnatt går fristen ut for å levere årets selvangivelse, og sikre seg alle fradrag man måtte ha krav på. Har du allerede levert, men er usikker på om du har gjort alle nødvendige endringer, er det fullt mulig å levere på nytt.

Selv om det ikke er leveringsplikt, bør du likevel gå gjennom punktene nøye, og sjekke om du kan ha krav på noen av følgende fradrag. Hvis ikke, er det store sjanser for at du snylter deg selv for penger du har krav på.

Selv om det var store problemer med Altinn da skatteoppgjøret kom i mars, forventer Skatteetaten at det skal gå smertefritt å levere selvangivelsen i dag.

– Det har ikke vært problemer knyttet til innlevering av selvangivelsen de siste årene. Vi følger innleveringen tett, og om det blir veldig høy trafikk er det lag inn en "venteplakat" som noen kan møte på. Dette er ingen feil, men et planlagt tiltak for å sikre at Altinn tåler pågangen, sier kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet Astrid Bugge Mjærum til DinSide.

Sjekkliste for selvangivelsen

Er du usikker omkring utfyllingen av enkelte poster, kan du ringe Skatteetaten eller spørre dem direkte på Skatteetatens Facebook-side. I dag svarer de på henvendelser helt frem til midnatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer