Siste frist for selvangivelsen i dag

Du har fortsatt tid til å sikre deg noen ekstra fradragskroner.

RIV PAPIRET I TO: Ikke levér selvangivelsen på papir. Da må du nemlig vente ekstra lenge på pengene fra Skatteetaten om du har skatt til gode.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
RIV PAPIRET I TO: Ikke levér selvangivelsen på papir. Da må du nemlig vente ekstra lenge på pengene fra Skatteetaten om du har skatt til gode. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er siste frist for å levere selvangivelsen. Har du fortsatt ikke satt deg ned med fjorårets ligning, er mye gjort på en liten time.

Ta en titt på DinSides artikler om selvangivelsen 2013 for en rask innføring om hvilke poster du bør ta en titt på.

Det er ingen grunn til å være sløv om du har fått penger igjen på skatten. Du kan fortsatt ha enda flere kroner til gode - det er opp til deg om de havner i din eller statens lommebok.

Les også: Fem punkter alle bør sjekke

Ikke levér på papir

Skattytere som velger å levere selvangivelsen på papir må nemlig vente når eventuell skatt til gode skal utbetales.

Skatteoppgjørene kommer i puljer fra og med 25. juni, og det er de elektroniske brukerne som blir prioritert først. Det vil si de som aktivt har levert selvangivelsen på nett, eller de som har benyttet seg av leveringsfritak.

Hvis du leverer selvangivelsen på papir, får du skatteoppgjøret tidligst 6. august.

Også lange forklaringer og kommentarer på den elektroniske selvangivelsen kan forsinke oppgjøret. Er du usikker på hva du skal føre opp, kan du ta kontakt med Skatteetaten på Facebook eller telefon. Informasjon du legger til for sikkerhets skyld, kan føre til at Skatteetaten trenger lengre tid for å behandle selvangivelsen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer