Siste i spørrepalten sex og samliv

Publisert
Sist oppdatert

SEX og SAMLIV - spørrespalten

Siste spørsmål/svar i spørrepalten:

Sist oppdatert 14.06.02

Er jeg androgyn?

Etter å ha lest litt det siste året i boka Kjønn i bevegelse (Almås og Benestad) og Kjønn og androgynitet (Ebbestad Hansen og Møller) samt enartikkel i Aftenposten 29.12.01 om androgyne retninger i motebildet(strømpebukser og korsetter for menn) har jeg grublet en del over hvor jegskal plassere meg selv i typologien.

Jeg er gift mann i 50 årene med tohalvvoksne barn og plasserer meg som heterofil. All min erotiske erfaringog seksuelle fantasier retter seg mot kvinner.

Ytre sett er jeg en relativttypisk mann (men kanskje litt svak sjeggvekst og lite hår på kropp og bryst). Jeg har imidlertid lenge følt stor glede ved å ha på meg klær somstrømpebukser, bodier osv. Jeg ønsker ikke å bli noen Esther Pirelli selv om jeg respekterer og beundrer hun/han. Jeg ønsker å være en tydelig mannsom har på seg kvinnelige klær. I fantasiverdenen er det ofte en drøm å bli tvunget av en kvinne (oftest min kone alene eller sammen med en venninne)til å være iført slike kvinnelige klær. Det kan være usynlig under herreklærne eller i en situasjon hvor alle kan se jeg er mann, men likevelhar på meg kvinneklær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer