Siste-liten gavene vi ikke vil ha

Har du ikke fått tid til å handle alle julegavene ennå er det kanskje fristende å plukke med seg en pakke Gode Ønsker fra Shell. Ikke gjør det! Vi har laget en liste over gavene vi heller klarer oss uten.

Publisert
Sist oppdatert

 • Klær som ikke gjør deg ordentlig kledd - spesielt de som ikke kommer fra klesbutikker. I denne kategorien kommer for eksempel duntøflene som du får kjøpt på Jysk eller lignende (eller eventuelt får som velkomstgave om du skulle velge å abonnere på et kvinnevennlig interiørblad), nattkjoler med Disneymotiver på, flanellspysjamaser og fleecemorgenkåper.

  Å gi bort undertøy er en risikosport. Særlig til den feminine delen av befolkningen. Er det for lite - eller stort - har du trampet hardt i klaveret. Er det for søtt? - Kjedelig, og på grensen til det fornærmende. For frekt? - Ikke veldig bra det heller. Spesielt ikke om det åpnes foran mormor og de åtte ungene. Skal du gi bort undertøy er det kun én ting som gjelder: Luksus, luksus og atter luksus. I tillegg du være 110 prosent sikker på at det passer.

  - Ellers har vi slått fast at det er ytterst få menn som liker slike myke pakker. De vil kjøpe det lille under selv - og det kan de heller få lov til.

 • JulenipsAll nips som kan settes sammen med jule-. For eksempel: Jule-hus, jule-lys, jule-mus, jule- .. Listen er uendelig lang. Og like sikkert som at den listen er lang, er at gaven vil bli pakket ned og puttet innerst på loftet innen to uker, og at du nok ikke vil bli sendt de aller vennligste tankene når gavens mottaker skal prøve å finne en plass til nok en udugelig julenipsgjenstand til neste år. Med mindre den går rett i søpla, da. En annen bivirkning er at mottaker kan tro at du faktisk liker julenips. Da risikrer du å få tilbake med samme mynt i flere år fremover.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer