Siste nytt om DinSide Auksjon

DinSide Auksjon starter nå med en egen nyhetsside slik at du alltid er oppdatert med hva som skjer på auksjonen vår. Dersom du ikke har anledning til å gå inn på auksjonssidene hver dag, kan du også melde deg på vår epostliste som sender ut informasjon et par ganger i måneden.

Siste nytt om DinSide Auksjon
Publisert

Heisann og velkommen til AuksjonsNytt. Denne siden oppdateres hver gang det skjer en forbedring som øker kvaliteten på våre auksjonssider. Følg også med på denne siden for å lese om hva som har skjedd eller kommer til å skje på DinSide Auksjon, samt andre spennende begivenheter på vårt nettsted.

Tore André GodagerAuksjonarius DinSide Auksjon

Kommer snart - Det jobbes nå med å introdusere auksjonschat, en ny forside, epostvarsling av nye objekter, tips en venn om spesielle auksjons gjenstander, en egen ønskes kjøpt/ byttes side, samt mer brukervennlige sider. Spørsmål og svar siden skal også oppdateres slik at du kan få svar på de fleste av dine spørsmål der. Har du andre gode tips eller forslag send dem til: auksjon@dinside.no

    23. juni: DinSide Auksjon innfører 15 års grense! - For å registrere deg som auksjonsdeltager må du ha fylt 15 år, ettersom dette er alderen du selv står ansvarlig for dine egne handlinger ifølge straffelovens §46. - De fleste useriøse auksjonsdeltagere hos oss er under 15 år, og ved å innføre en aldersgrense vil det bli færre tilfeller av misbruk, forteller auksjonarius Tore Godager. Oppdages det at en auksjonsdeltager er under 15 år, vil kontoen bli stengt umiddelbart, og vi vurderer også å innføre 18-års grense på DinSide Auksjon, dersom dette blir nødvendig, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.