Siste sjanse for å slippe

Utdelingen av telefonkatalogene har startet.

Publisert
Sist oppdatert

I disse dager starter en ny runde med utdeling av telefonkatalog og Gule sider til alle husstander i Norge. Ønsker du å reservere deg mot å motta den siste utgaven, bør du gjøre det nå.

For etter at stadig flere benytter seg av internett når de trenger informasjon om adresser eller telefonnummer, går telefonkatalogen ofte i søpla. For å spare deg for irritasjon, og miljøet for unødvendige påkjenninger, kan du reservere deg mot å få telefonkatalogen på døra. Les mer: Telefonkatalogene havner i søpla

Lovpålagt tjeneste

Fulldistribusjon av telefonkatalogen er en av samfunnets lovpålagte tjenester. Alle har rett til en gratis nummeropplysningstjeneste, uavhengig av bosted, personlig økonomi og eventuell internettilgang. Undersøkelser fra TNS Gallup viser at det fortsatt er 400.000 nordmenn som bruker papirutgaven av telefonkatalogen hver uke, ifølge Eniro Norge.

Her reserverer du deg mot å motta telefonkatalogen på døren

Det er også mulig å reservere seg mot å motta Ditt Distrikt. Det kan du gjøre her

Oslo og Akershus er først ut med å få tildelt telefonkatalogen, og deretter følger de andre fylkene etter tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer