Siste sjanse til å gjøre et ordentlig kupp?

Ikke stress med januarkuppet. Det kan bli dyrt.

SLÅ TIL NÅ? Butikkene skriker ut at det er siste frist til å gjøre et skikkelig kupp. Men salget er ikke over riktig ennå. Foto: DinSide
SLÅ TIL NÅ? Butikkene skriker ut at det er siste frist til å gjøre et skikkelig kupp. Men salget er ikke over riktig ennå. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tok ikke mange dager med januarsalg, før varslet om at kampanjeperioden snart var over.

Og nå som vi har passert godt over halvveis i årets første måned, skriker annonsevedleggene ut at siste sjanse er kommet for å gjøre et skikkelig godt kupp.

Men la deg for all del ikke stresse - for det kan bli dyrt.

Les også: IRRITERENDE LOKKETILBUD

Kjøp det du trenger

Er du riktig heldig, kan du i disse tilbudsdager sikkert finne det du har lett etter til en svært billig penge. Dessverre er det nok mange av oss som går bananas i butikkene bare fordi det er billig, og dermed sløser bort penger på januarsalget.

- Det er ikke særlig økonomisk å kjøpe ting bare fordi de er på salg. Får du aldri brukt varen, er det rett og slett helt bortkastet!, skriver forbrukerøkonom Ellen Dokk Holm i økonomibloggen sin.

Hun oppfordrer folk til å bruke salget til å skaffe seg noe en virkelig trenger. For å kunne gjøre det, bør du vite hva du har behov for før du går inn i butikkene.

- Et råd er å sjekke hva du trenger, kanskje ikke akkurat nå, men om en stund. Jeg sjekker for eksempel hver januar hva vi trenger av håndklær og sengetøy, og handler det på salg. Dette er varer som vi ikke trenger med en gang og som alltid er på salg i januar med gode avslag, skriver Dokk Holm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.