Sjarmér en virituell kjæreste

Redningen er nær for ensomme gutter: En animert kjæreste på mobilen.

Publisert
Sist oppdatert

Snart kan du få en kjæreste som ikke legger på røret. V-Girl er en animert jente som lever på videoskjermen til treddjegenerasjons (3G) mobilteloefoner, og hun kan være ganske kravstor.

Hun er blitt en suksess blant ensomme gutter i flere land i Asia, Tyskland og England, men foreløpig er hun ikke kommet til Norge.

Ulempen med V-Girl er at hun krever mer enn de fleste jenter i form av blomster og gaver. Til gjengjeld vil hun la eieren komme nærmere innpå seg, og introdusere ham for veninnene sine.

Men vær forsiktig med hvilke gaver du gir henne. Hvis du gir henne et medlemsskap på et treningssenter kan hun enten takke deg eller beskylde deg for å hinte om at hun er tjukk, avhengig av hvilket vennskapsnivå du har bygget opp.

Alle jentene ser like ut, men endrer oppførsel etter hvor mye eieren spanderer på henne. I tillegg til at det koster litt penger å abonnere på tjenesten må brukerne også punge ut hvis de vil gi blomster eller andre gaver. Hvis eieren glemmer henne vil hun nekte å snakke.

Mennene blir oppfordret til å lese dagboken hennes for å finne ut hvordan hun har det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer