Facebook-annonser

Sjekk alltid disse prisene

Produktene det reklameres for kan ofte virke nyttige nok, men ta en liten sjekk av prisene før du eventuelt slår til. Du kan nemlig risikere å betale altfor mye, viser vår sjekk.

FRISTENDE: 50 prosent avslag, men kun i dag, bedyrer selgeren. Det er ikke dermed sagt at prisen er lav, viser vår lille undersøkelse. Foto: Pål J Pollen
FRISTENDE: 50 prosent avslag, men kun i dag, bedyrer selgeren. Det er ikke dermed sagt at prisen er lav, viser vår lille undersøkelse. Foto: Pål J Pollen Vis mer
Publisert

Har du fått med deg vår serie Dagens kinaprodukt? Der har vi testet og omtalt en rekke produkter som vi har kjøpt fra Ebay, Dealextreme, Wish og andre markedsplasser på det store internettet.

Serien har i flere år vært svært godt lest. Det skyldes i stor grad den mye omtalte toll- og avgiftsgrensa på 350-kroner, og nordmenns enorme apetitt for billige duppeditter fra fjerne himmelstrøk.

Men la det nå være sagt med én gang: Du får ofte det du betaler for. Kvaliteten på billigproduktene, i hvert fall mye av det vi har kjøpt inn til serien, er i beste fall diskutabel.

En annen erfaring vi har gjort oss, er at det ikke er uten betydning hvilken kanal du velger å handle fra. I hvert fall ikke hvis du er opptatt av best mulig deal.

Oppdaget ved en tilfeldighet

Foranledningen til denne saken var at et av produktene redaksjonen hadde kjøpt billig på Ebay, plutselig dukket opp i en annonse i Facebook-feeden vår. Leverandøren hevdet at produktet var på tilbud i en begrenset periode.

Problemet var bare at den oppgitte tilbudsprisen var LANGT høyere enn det vi betalte for produktet hos en forhandler på Ebay, og den oppgitte førprisen virket helt usannsynlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer