Sjekk åpningstidene

For handleglade nordmenn er dette hyggelig lesing.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten ikke grenser for hva du kan handle ved grensen. Bare en kilometer etter Svinesund (på høyre side av veien) ligger et av nordmennenes foretrukne handlesteder.

Her finner du alt fra sportsutstyr, godterier og mat til barneklær, tobakk, jeans og sexutstyr.

En ringerunde til en lang rekke av butikkene bekrefter at Svinesund er åpen året rundt, og da menes det bokstavelig året rundt, som i 363 dager i året. De fleste åpner klokken 10 om formiddagen, og stenger klokken 20 om kvelden. Enkelte melder om enda lengre åpningstider.

Vin og blomster

Men er det vin og sprit du er ute etter, må du ta turen inn til Strömstad. Systembolaget i Oslovägen har åpent fra 10-19 på Skjærtorsdag, stengt Langfredag, men åpent igjen lørdag fra 9-15.

Ønsker du å handle blomster og planter, kan også dette gjøres i Strømstad. Blomsterhuset på Oslovägen 53 har åpent alle dager i påsken fra 11-15. Enkelte dager åpner de også klokken 10 og stenger klokken 16.

Skulle du ønske å handle billige møbler, har IKEA i Göteborg åpent i påsken. Skjærtorsdag og lørdag, søndag og mandag i påsken er det åpent fra 10-17. Bare Langfredag er det stengt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer