Sjekk årsoppgavene for 2014

Så sikrer du deg et riktig skatteoppgjør allerede nå.

RIKTIG? Stemmer beløpene på årsoppgavene, og har du fått alle du skal ha? Sjekk dette nå, så slipper du unødvendige feil i skatteoppgjøret. Foto: BERIT B. NJARGA
RIKTIG? Stemmer beløpene på årsoppgavene, og har du fått alle du skal ha? Sjekk dette nå, så slipper du unødvendige feil i skatteoppgjøret. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innen 1. februar skal du ha fått tilsendt alle årsoppgaver fra både arbeidsgiver, bank, forsikringsselskap og barnehage.

Sjekker du allerede nå at tallene stemmer, sørger du for et riktig skatteoppgjør og kan benytte deg av leveringsfritaket.

Sjekk også om du har fått penger fra Coop på konto

Riktige tall = riktig skatt

- Det er viktig å ta vare på årsoppgavene for å kunne kontrollere beløpene i den forhåndsutfylte selvangivelsen. Det er også viktig at man sjekker at tallene i årsoppgavene er riktige, slik at det ikke blir feil i selvangivelsen, sier kommunikasjonsdirektør Mariken Holter i Skatteetaten i en pressemelding.

Er det feil i noen av årsoppgavene, bør du si ifra så snart som mulig til den som har sendt deg årsoppgaven og kreve en ny og riktig versjon.

- Hvis opplysningene skal komme med på selvangivelsen, må oppgavegiveren sende ny eller manglende oppgave til Skatteetaten innen 1. mars. Det er derfor viktig at du ikke utsetter å kontrollere tallene, sier Holter.

Les også hvem som nå skal kontrolleres av Lånekassen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer