Bompenger

Sjekk bompengene i nettbanken!

Forsikringsselskap vil overta betjeningen av 750.000 Autopass-kunder.

BOMKJØP: Med oppkjøpet av Fjellinjen Utsteder benytter forsikringsselskapet Fremtind muligheten bompengereformen gir for å lage nye forretningsløsninger og tjenester for bilister over hele landet. Selskapet blir et datterselskap i Fremtind-konsernet. Foto: NTB Scanpix.
BOMKJØP: Med oppkjøpet av Fjellinjen Utsteder benytter forsikringsselskapet Fremtind muligheten bompengereformen gir for å lage nye forretningsløsninger og tjenester for bilister over hele landet. Selskapet blir et datterselskap i Fremtind-konsernet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fremtind Forsikring kjøper Fjellinjen Utsteder AS, datterselskapet til Fjellinjen AS. Det melder forsikringsselskapet i en pressemelding.

Bompenger er en del av hverdagsøkonomien til mange, og Fremtind vil derfor gjøre dette enklere for både private bilister og bedrifter i hele Norge.

- Sammen med våre eierbanker, Sparebank 1 og DNB, vil vi gi kundene oversikt over bompengeabonnementet i nett- og mobilbanken, løpende trekk fra konto, enklere håndtering ved bilbytte og tilgang på rask veihjelp, sier konsernsjef Turid Grotmoll i Fremtind.

Med oppkjøpet av Fjellinjen Utsteder, som blir datterselskap av forsikringskonsernet, benyttes muligheten bompengereformen gir for å lage nye forretningsløsninger og tjenester for bilister over hele landet, står det videre i pressemeldingen.

Overtar 750.000 Autopass-kunder

Fremtind vil altså overta betjeningen av Fjellinjens 750.000 Autopass-kunder når salget er gjennomført, skriver NTB.

En Autopass-utsteder er et selskap som inngår slike avtaler med bilister, leverer bombrikke til kundene sine og krever inn betaling for bompasseringene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer