Massetilbud på treningssenterne

Sjekk dette før du melder deg inn

Forbrukerrådet lister opp alt du bør undersøke før du hopper på en innmeldingskampanje hos ditt lokale treningssenter. Det finnes både fallgruver og måter å omgå dem.

HØSTTILBUD: Sterk er et av senterne med treningskampanje i disse dager. Men før du lar deg friste til å melde deg inn, bør du lese noen viktige vilkår, som det står om i saken under. Foto: Øystein B. Fossum
HØSTTILBUD: Sterk er et av senterne med treningskampanje i disse dager. Men før du lar deg friste til å melde deg inn, bør du lese noen viktige vilkår, som det står om i saken under. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Tren gratis i september uten bindingstid» og «Fri trening i én måned + Fri innmelding» er noe av det som gjerne lyser mot deg fra reklameplakaten på busskuret i disse dager.

Innmeldingskampanjer hos flere treningssenter er nemlig et like sikkert høsttegn som at bladene på trærne skifter farge. Nå er det jo på tide å komme i gang med hverdagen og gode rutiner etter sommerferien.

Men det finnes flere potensielle feller ved å hoppe på treningskampanjer som dette, og dem bør du være bevisst på, så du ikke får deg en overraskelse om en måneds tid.

Ingen bindingstid, men oppsigelsestid

Flere treningssenter reklamerer som sagt med gratis trening i én måned uten bindingstid. I disse dager er det som regel snakk om fri trening ut september.

Ett eksempel på en slik kampanje, er det Sterk Helse i Oslo kjører akkurat nå.

Og det kan unektelig virke fristende å melde seg inn hos et treningssenter, trene gratis i én måned og så bare slutte uten å måtte betale noe, om treningssenteret ikke gir mersmak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer