Sjekk hva du får i kundeutbytte

I dag kan Gjensidiges kunder se hvor mye de får av selskapets overskudd.

Nå kan Gjensidiges kunder sjekke hva de får i kundeutbytte for fjoråret. Foto: ALL OVER PRESS
Nå kan Gjensidiges kunder sjekke hva de får i kundeutbytte for fjoråret. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra tirsdag 22. mai kan Gjensidiges kunder sjekke hvor mye de får i kundeutbytte av selskapets overskudd. Totalt skal det deles ut 1,4 milliarder til rundt 800.000 kunder, og denne uken starter de første overføringene.

– Utbetalingene starter førstkommende fredag, forteller sier Christian Haraldsen, informasjonssjef for bank, pensjon og sparing til DinSide.

Så mye får hver Gjensidige-kunde

Ifølge Gjensidiges nettsider får alle ordinære forsikringskunder som har opptjent premie i 2011, og hadde minimum én aktiv forsikring per 30. april i år, kundeutbytte av fjorårets overskudd.

Eventuelle forsikringsskader man må ha hatt i løpet av fjoråret skal heller ikke påvirke utbetalingen.

Hvor mye hver enkelt kunde får utbetalt vil selvsagt variere, men
i gjennomsnitt utgjør kundeutbyttet 1.750 kroner per kunde.

Kundeutbytte på mindre enn 150 kroner utbetales derimot ikke, skriver Gjensidige.

Rundt halvparten av kundene får pengene direkte på konto uten å foreta seg noe, mens resten må oppgi kontonummer og andre opplysninger om seg selv for å få kundeutbyttet utbetalt. De resterende kundene får et utbyttekort, som er et forhåndsbetalt Visa-kort, ifølge Christian Haraldsen.

Her kan du lese mer om Gjensidiges kundeutbytte.

Husk også alltid å sjekke priser på forsikring. Blant annet er det store prisforskjeller på reiseforsikring hos selskapene.

Les også: Øker gebyrene for disse Gjensidige-kundene

I april kunne Coop varsle om utbetaling av totalt 656 millioner i kundeutbytte til sine kunder. Det kan lønne seg å sjekke Coop-kontoen for eventuelle beløp til gode, som kan overføres til egen bankkonto.

Her kan du lese mer om forsikring.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer