Sjekk skatten på DinSide

SKATT: Fredag den 10. oktober setter kikker-Norge i gang for fullt. Da legges nemlig skattelistene for 2002 ut på DinSide. Vi gir deg også forklaringen bak tallene. Registrer deg nå, og få e-post når alt er klart.

Sannhetens øyeblikk nærmer seg...
Sannhetens øyeblikk nærmer seg... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skattelistene for 2002 blir offentliggjort om morgenen fredag 10. oktober. Så snart skattelistene kommer inn i våre lokaler starter vi jobben med å gjøre dem tilgjengelige for deg. Slik kan du søke så mye du vil på skattelistene her hos DinSide Økonomi.

Nøyaktig når dataene blir klare for publisering er usikkert, men hvis du gir oss e-post adressen din vil vi gi deg beskjed når alt er klart. Merk: Tjenesten blir selvfølgelig gratis.E-post adressen din vil IKKE bli lagret. Alle adressene vil automatisk bli slettet rett etter at vi har gitt deg beskjed om at skattelistene er publisert. Legg igjen e-postadressen din her for for å bli varslet når skattelistene er klare:

Kikkermentalitet?

Informasjonen i skattelistene gir deg uante søkemuligheter, og at skattelistene ligger åpne på nettet har derfor ikke falt i god jord hos alle. Spesielt Datatilsynet og Skattedirektoratet har vært klare motstandere av ordningen.

Informasjonen vil blant annet inneholde skattyternes fødselsår og postnummer - i tillegg til nettoformue, den alminnelige inntekten til kommunen før eventuelle særfradrag, og skatt og avgift før fradrag for godtgjørelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer