Sjekketips for gutta

Det er over 300.000 single menn over 30 år i Norge. er du en av dem? Da bør du lese dette.

Publisert
Sist oppdatert

Sjekketips for guttaNå er det nesten 300.000 single menn over 30 år i Norge, og mange føler seg mislykket i konkurransen om de partnere de ønsker seg. Psykolog og sexolog Elsa Almås gir gode råd til gutta.

Dersom du er ulykkelig ungkar fordi du ikke har funnet en partner som passer, kan det være at du ikke kjenner deg selv godt nok.

I 1998 var det 270 563 ungkarer over 30 år i Norge. Mange av disse har bevisst valgt sin ungkarsstand, og står hardnakket imot alle forsøk på å bli fanget i faste parforhold. En del av disse er også homoseksuelle som kanskje lever i parforhold med andre menn, men blir registrert som ungkarer i statistikken likevel.

De aller fleste mennesker har opplevd hva det vil si å ikke lykkes. Det er imidlertid mange måter å forholde seg til sin egen mislykkethet - bare unntakene trives i sin egen misére. Vi andre lærer oss forskjellige teknikker for å dekke over eller unngå nye fadeser. De mønstre mennesker utvikler for å kompensere for, eller dekke over, sine svake sider har vært studert av psykologer, beskrevet av diktere og strevd med av folk flest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer