Sjekkingens 7 dødssynder

Myten om at menn gjør visse ting som raserer romantiske forbindelser er sann. Og det er ikke bare utroskap og gambling. Her følger en liste på syv ting du bør unngå. Les dem, lær dem, og for Guds skyld – bruk dem.

Publisert
Sist oppdatert

Vi vet alle hvordan det er. Du holder ut de tøffe tidene, godtar alle de idiotiske små tingene hun har som for gjør deg sprø, og stort sett ser dette ut til å være fantastisk. Og så - noen øyeblikk etter at du har brent den svarte lille boka - stikker hun av.

Dette er ikke et sjeldent scenario nå til dags. Det virker som om flere og flere menn mister kjærestene sine, på tross av at de gir 100 prosent av seg selv - og kanskje det er problemet?

Men hvorfor?

Du fortalte hele tiden at du elsket henne, og det virket som om dere var sammen hele tiden.

Vel, det var det som var problemet.

Det er syv ting som dreper et forhold raskere enn Temptation Island. Ved å holde deg unna disse kan du sikre mange år med lojalitet og trofasthet fra din kjære, og gjøre livet enklere for dere begge.

Myten at menn gjør visse ting som raserer romantiske forbindelser er sann. Vi vet jo at utroskap eller det å gamble bort alle sparepengene kan føre til at du mister henne, men det er en del opplagte ting du kanskje ikke har tenkt på. Her følger en liste over ting du bør unngå. Les dem, lær dem, og for Guds skyld - bruk dem.

Dødssynd 1: Ikke prøv for hardt
En dame vet når du gir full gass, og kommer enten til å tolke det som desperasjon, eller bruke det til å manipulere deg senere i forholdet hvis dere ender opp sammen. Du bør ikke gi henne inntrykk av at hun er den absolutt beste du kan få. Fortell henne at du liker henne, bryr deg om henne og at hun er spesiell for deg. Bare ikke forgud henne rett ut av porten.

Dødssynd 2: Ikke la deg kue
En kvinne trenger en sterk mann som kan ta kontroll over situasjonen. Dersom du blir sett på som en ”tøffel” er sjansene stor for at hun ikke vil respektere deg. Pass også på at du ikke mister identiteten din. Du er den du er, og det visste hun da dere ble sammen. Med en gang hun tror at hun kan forandre det, kommer dere til å bruke matchende jakker før du kan si “frokost på senga”.

Dødssynd 3: Ikke mist kontrollen
Som mann burde du til å begynne med tatt kontrollen over forholdet. Så lenge du har den kontrollen så, vel, har du kontrollen. Ikke la henne miste respekten for deg. Hvis hun ikke respekterer deg har du ingenting, så pass på og hold på den. Med en gang du mister kontrollen er sjansene store for at hun vil at du skal bruke mindre på vennene dine, og de trenger du.

Dødssynd 4: Ikke mist selvtilliten
Spør hvilken kvinne som helst, og hun vil fortelle deg at en mann med selvtillit er sexy. Så hvis du ender opp med å miste troen på deg selv, er det ganske sikkert at hun gjør det og.

Dødssynd 5: Ikke la sexlivet bli kjedelig
Så snart sexlivet deres blir kjedelig og forutsigbart, blir resten av forholdet det samme. Behold det så interessant som mulig for enhver pris. Hvis hun alltid lurer på hva du skal finne på i senga neste gang har hun ingen grunn til å fantasere om andre.

Dødssynd 6: Ikke bli sykelig sjalu
Fortell henne at du bryr deg om henne, men ikke bli så sjalu at hun begynner å tro det er noe galt med deg. Hvis hun hadde et par mannlige venner før dere ble kjærester er det egentlig ingen grunn til å bry seg om det. Hva som er akseptabelt i et forhold er opp til dere begge, så ikke bli for sjefete på dette området. Hvis du ikke kan akseptere at hun har mannlige venner, så reis videre.

Dødssynd 7: Ikke snakk for mye
Når hun sier at hun vil vite alt du tenker på, tar hun feil. Det er kanskje det hun tror hun vil, men jeg har førstehånds erfaring om alle de skrudde tankene som finnes i hodet ditt, så klapp igjen. Når hun spør om du kikket på en annen dame, nekt, eller si ”hvilken dame?”.

Hold hodet over vannet
Uansett hva du gjør, behold spontaniteten og sunt folkevett. Da bør du klare deg bra. Damer vil ikke ha kjedelige gutter som ikke tenker før de handler.

Husk: Du trenger ikke innføre alle disse idéene med en gang. Hvis du begynner å stille spørsmål ved måter du reagerer på, bare finn ut hvem av budene som gjelder, og bruk det.

Hvis det ikke virker, slapp av. Det er massevis av damer der ute.

Neste fredag: 15 bud for å holde forholdet ved like.

Mozon.no, 21.03.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer