Sjekkingens 7 dødssynder

Myten om at menn gjør visse ting som raserer romantiske forbindelser er sann. Og det er ikke bare utroskap og gambling. Her følger en liste på syv ting du bør unngå. Les dem, lær dem, og for Guds skyld – bruk dem.

Publisert
Sist oppdatert

Vi vet alle hvordan det er. Du holder ut de tøffe tidene, godtar alle de idiotiske små tingene hun har som for gjør deg sprø, og stort sett ser dette ut til å være fantastisk. Og så - noen øyeblikk etter at du har brent den svarte lille boka - stikker hun av.

Dette er ikke et sjeldent scenario nå til dags. Det virker som om flere og flere menn mister kjærestene sine, på tross av at de gir 100 prosent av seg selv - og kanskje det er problemet?

Men hvorfor?

Du fortalte hele tiden at du elsket henne, og det virket som om dere var sammen hele tiden.

Vel, det var det som var problemet.

Det er syv ting som dreper et forhold raskere enn Temptation Island. Ved å holde deg unna disse kan du sikre mange år med lojalitet og trofasthet fra din kjære, og gjøre livet enklere for dere begge.

Myten at menn gjør visse ting som raserer romantiske forbindelser er sann. Vi vet jo at utroskap eller det å gamble bort alle sparepengene kan føre til at du mister henne, men det er en del opplagte ting du kanskje ikke har tenkt på. Her følger en liste over ting du bør unngå. Les dem, lær dem, og for Guds skyld - bruk dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer