Skal du hit, bør du planlegge

Å finne ledig hotellrom i Stavanger er bortimot umulig - dersom du er sent ute.

KJEDELIG: Å løpe med trillekofferten fra hotell til hotell  er noe man helst vil unngå. I Stavanger bør du fortsatt bestille i GOD tid. Foto: Colourbox.com
KJEDELIG: Å løpe med trillekofferten fra hotell til hotell er noe man helst vil unngå. I Stavanger bør du fortsatt bestille i GOD tid. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiser du i jobben, har du sikkert oppdaget at hotellbelegget varierer mye fra by til by. Og en av de norske byene hvor du vanskeligst får overnatting på sparket, er engergibyen Stavanger.

- Vår region er jo preget av veldig høy yrkesaktivitet. Det er en veldig pulserende og aktiv region som fører til at vi har veldig mange yrkesreisende på besøk, sier Elisabeth Lærdal Skuland, reiselivsdirektør i Region Stavanger BA.

Bedre enn i fjor

Hun forteller at det normalt sett er vanskelig å få plass i ukedagene, men at det fra torsdag og utover i uken blir enklere. Skuland presiserer imidlertid at situasjonen nå er bedre enn for et år siden hvor avtalebøkene for mandag til torsdag var fulle mange måneder i forveien på enkelte av hotellene.

- Det er ikke så galt at du ikke får hotell. Nå er det mer ledig kapasitet enn det var før. Vi har også merket tilbakegang i trafikken som følge av finanskrisen, men kanskje ikke i like stor grad som alle andre, sier hun.På jakt etter overnatting? DinSide har hotellanmeldelser fra hele verden

Tre rom ledige, bare ett i byen

I formiddag var det tre ledige rom å oppdrive i Stavanger-regionen dersom du ville ha overnatting allerede i kveld, og bare ett av disse hotellene, Stavanger lille Hotel, ligger i selve byen Stavanger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer