Skal du kjøpe ny klokke?

Norske nettbutikker selger sterkt rabatterte merkevarer. Er det trygt å handle fra dem?

Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å la seg friste av gode tilbud på internett. Nettet flommer over av svært billige klokker der ute. Store merker som Casio, Citizen og Seiko selges flere tusen kroner billigere enn hos vanlige forhandlere.

DinSide Økonomi har tatt en titt på norske nettforhandlere for å finne ut av hva du får for denne herlige prisen. Er det for godt til å være sant? Er det ekte vare? Og er det lovlige varer?

Bransjen er mistenksom

Det er ikke bare vi som har reagert på de utrolig billige klokkene. Ifølge Jan Ellingsen, produktansvarlig for Optura som importerer en rekke store klokkemerker som Seiko, er klokkene stort sett er ekte.

Han sier til DinSide at Optura forsøker for tiden å finne ut av hvem som selger de billige klokkene og hvem de har kjøpt dem fra. Hittil har ikke de store produsentene klart å forstå hvordan deres klokker havner på internett for en sum som er betydelig lavere enn hos autoriserte forhandlere.

Les også: Menn mest lurt på nettSlik sjekker du om nettbutikken er trygg

Vil ikke oppgi hvem de kjøper av

Klokkeimportør Roy Klokk, som driver nettbutikken Klokk's Import (sic), selger klokker fra flere store produsenter til svært billige priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer