Skal du på bingo, sier du?

Da bør du først sjekke om fordommene dine stemmer.

Skal du på bingo, sier du?
Publisert
Sist oppdatert

Selv om nettpoker akkurat nå er det mest utbredte pengespillet på nettet, har også bingofolket parkert rullatorene og kastet seg på onlinebølgen. Ok da, vi innrømmer at vi har noen fordommer mot både spillet bingo og bingospillere, men stemmer de?

Fakta er i hvert fall at nettbingo er sterkt undervurdert som pengemaskin. Ifølge NA24 dro bingospill på nett inn 13 milliarder kroner bare i 2006. I Sverige brukte söta bror alene 3 milliarder kroner på nettbingo. I Storbritannia spiller 3 millioner briter bingo hver uke, og nå er det altså vi som er smittet av bingobasillen.

Men er det gøy?

Min egen erfaring med bingo går tilbake til begynnelsen av videregående. Noen fredager, helst etter skolen - var vi en skeptisk, men egentlig entusiastisk gjeng som lusket inn i bingolokalet. Utstyrt med rosa tusjpenner og cola godtet vi oss når vi ble hysjet på, og når vi fikk bingo, maks tre ganger. Selv hadde vi aldri kontroll på mer enn tre brett av gangen, og sendte derfor lange beundrende blikk mot de faste spillerne som limte fast sine femten brett på bordet, og stemplet tallene med en pussig tusj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer