Skal du på flytur?

DinSide forteller deg hvor raskt og billig du kan komme deg til Norges nye hovedflyplass.

Publisert

Du har mange muligheter til å komme deg til den nye hovedflyplassen. Prisen vil imidlertid være forskjellig. Hvor lang tid det tar likeså. Her gir vi deg det meste du trenger av informasjon for å komme deg fra Oslo til Gardermoen.

Reiser du med bil må du regne med at det tar i overkant av en halv time fra Oslo sentrum til flyplassen. Vel og merke dersom det ikke er kø. På Gardermoen opplyser parkeringsselskapet at det er godt med plasser. Det er ikke nødvendig å reservere parkeringsplass på forhånd slik situasjonen er i dag. Dette kan du lese mer om i artikkelen "Tut og kjør til Gardermoen".

Nesten like raskt vil du være fremme om du velger å benytte deg av TAXI-tilbudene. Dette vil imidlertid koste fra i overkant av 500 kroner og oppover fra Oslo Sentrum. Les mer om drosjetilbudet i artikkelen "Drosjene taper terreng"

Reiser du med buss har du flere selskaper å velge mellom. SAS Flybussen går fra Oslo Sentrum hvert 5. minutt i rushtiden. Selskapet opplyser at bussturen tar omkring 40 minutter. NOR-WAY Bussekspress har også hyppige avganger fra 120 stoppesteder i Oslo og Akershus. Du kan få en god oversikt over busstilbudet i artikkelen "Hyppige og romslige busser".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer