Skal hjelpe deg å spare penger

– Man skal sove godt om natten, sier Nordnets nye spareøkonom Sissel Olsvik Vammervold (32)

Sissel Olsvik Vammervold er ansatt av Nordnet - for å hjelpe deg med å spare mer. Foto: Nordnet
Sissel Olsvik Vammervold er ansatt av Nordnet - for å hjelpe deg med å spare mer. Foto: Nordnet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Børsene i verden raser, og kanskje er det ikke nå du har lyst til å kaste deg på fondssparing. Det synes Nordnets nye spareøkonom Sissel Olsvik Vammervold er helt greit - så lenge du sparer i en eller annen form.

– Jeg skjønner godt at folk synes det er ekkelt at deres hardt oppsparte sparepenger svinger veldig i verdi. Kanskje er ikke aksjemarkedet det rette for alle. Man skal sove godt om natten, sier Vammervold.

NB! Slik sparer du best

Men du vil helst at folk sparer i fond eller aksjer?

– Jeg kommer til å svare på spørsmål som har med folks lommebok å gjøre, enten det er privatøkonomi, vanlig sparing eller for eksempel pensjonssparing. Sparing på vanlig bankkonto faller også innunder dette.

Vammervold er i gang med å publisere sparetips på nordnetbloggen.no og sier at hvem som helst kan sende henne spørsmål på e-post.

Er du selv flink til å spare?

– Ja, jeg synes selv jeg er flink til å spare. Jeg har en spareavtale i fond som ligger i bunnen, og så handler jeg litt ekstra i fond og aksjer når jeg føler for det. I tillegg har jeg en liten buffer på konto til ting som går i stykker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer