Skandiabanken kåret til beste totalbank

Her er summen av renter og gebyrer mest gunstig for kundene.

PÅ TOPP: Norsk familieøkonomi har kåret Skandiabanken til beste totalbank i 2013.
PÅ TOPP: Norsk familieøkonomi har kåret Skandiabanken til beste totalbank i 2013. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Norsk Familieøkonomi er Skandiabanken den banken som gir deg mest for pengene.

- I år kårer vi Skandiabanken til vinner av Norges Beste Banker 2013. Det betyr at banken samlet sett kunne tilby norske bankkunder de beste betingelsene i fjor, sier sjeføkonom i Norsk Familieøkonomi, Reid Krohn-Pettersen.

Les også: Bytt bank på tre minutter

Dette er vurdert

Norsk Familieøkonomi tar vi for seg de mest brukte banktjenestene som boliglån, brukskonto, høyrentekonto og BSU (Boligsparing for ungdom). For de banker som har flere kundeprogrammer, er det lagt til grunn kundeprogrammet som gjelder for folk flest.

Vinnere er kåret i følgende kategorier:Beste totalbank: SkandiabankenBeste boliglån en million: Din bankBeste boliglån to millioner: Boligkreditt.noBeste høyrente 50.000: Topprente.noBeste høyrente 500.000: Topprente.noBeste BSU 75.000: Åfjord SparebankBeste brukskonto: Pareto Bank ASALes også: Spar 500.000 med kortere løpetid på lånet

Mest for pengene

Skandiabanken vinner altså ingen av delkategoriene, men blir likevel kåret til beste totalbank. Dette kommer av at Skandiabanken gir deg mest for pengene når man tar hensyn til rente på BSU-konto (75.000 kroner), høyrentekonto (50.000), boliglån (to millioner) og brukskonto. Når du skal vurdere hvilken bank som er best for deg, må du se på hvilke tjenester du i størst grad bruker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer