Skandiabankens kredittkort best i test

Det slår Norsk Familieøkonomi fast i sin ferske test.

Skandiabankens kredittkort er kåret til best i test. Foto: Skandiabanken
Skandiabankens kredittkort er kåret til best i test. Foto: Skandiabanken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skandiabanken har tidligere blitt kåret til banken med de mest fornøyde kundene. Nå får også bankens kredittkort gode skussmål.

I en fersk test av kredittkort gjennomført av Norsk Familieøkonomi, er Skandiabankens kredittkort testvinner. Også tidligere har kredittkortets lave rente utmerket seg, noe som gjør at deres kredittkort vinner denne testen.

10 prosent lavere rente

Norsk Familieøkonomi har sammenlignet totalt 34 kredittkort, sju med årsgebyr og 27 uten.

– Selv med årsgebyret på 50 kroner blir den effektive renten til Skandiabanken lav, og vi kårer derfor kortet til testens vinner, sier sjeføkonom Reid Krohn-Pettersen i Norsk Familieøkonomi i en pressemelding.

Skandiabanken tilbyr nemlig en rente på 13,46 prosent. Dette er vesentlig bedre enn de nederste på listen, Statoil MasterCard og Trumf Visa, som har en rente på 22,50 prosent.

Det er også verdt å merke seg at det ble knyttet reiseforsikring til Skandiabankens kredittkort tidligere i høst, noe de fleste tilbyderne har hatt i lengre tid.

Blant kort uten årsgebyr er det tre kredittkort-tilbydere som tilbyr lav rente, nærmere bestemt GEs MasterCard Gold, Santander Red og Landkreditt Visa kredittkort. Disse kortene har en nominell rente på henholdsvis 14,88, 14,89 og 15,50 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer