Skatteetaten i knestående

Stor pågang gjorde at mange ikke fikk endret skattekortet.

NEDE: Du får logget på, men vil du gjøre endringer på skattekortet ser det ut til at du må smøre deg med litt tålmodighet i dag. Foto: Pål Joakim Pollen
NEDE: Du får logget på, men vil du gjøre endringer på skattekortet ser det ut til at du må smøre deg med litt tålmodighet i dag. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det oppleves ofte i det skattemeldingen kommer – at de offentlige systemene går ned for telling på grunn av stor pågang.

I morgentimene onsdag så det også ut til at mange slet med å få endret skattekortet sitt for 2022 – som kom i dag. Selv opplevde vi at det gikk fint å logge seg inn med BankID, men når man trykket seg inn for å gjøre endringer på skattekortet, stod nettsiden bare og snurret før det til slutt ikke dukket opp noe.

– Utfordringer

DinSide har sendt en forespørsel til Skatteetaten om når man kan forvente at tjenesten er oppe og står igjen. Svaret får vi fra medierådgiver Erlend Fossbakken:

– Det er for tiden problemer med Min Side på skatteetaten.no. Det er utforinger med å komme inn i skattekortløsningen. Vi beklager og jobber med å rette feilen, sier Fossbakken til DinSide.

Dersom det har skjedd endringer i din økonomi det siste året, eller om du forventer at det blir endringer neste år, bør du gå inn og oppdatere tallene for å unngå skattesmell i 2023. Les mer om det i saken under artikkelen.

Rettet opp

Litt før klokka 12 sendte Fossbakken en ny oppdatering til DinSide, om at tjenesten nå skal fungere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer