Skatteetaten med munnbind-krav

Krever at alle som møter opp på deres kontorer har på seg munnbind.

PÅBUDT: Denne uka innfører Skatteetaten påbud om munnbind for alle som besøker deres kontorer. Foto: Skatteetaten
PÅBUDT: Denne uka innfører Skatteetaten påbud om munnbind for alle som besøker deres kontorer. Foto: Skatteetaten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Smitten i Norge er på ingen måte avtakende. De siste 14 dagene er smittetrykket i Norge på 112,5 per 100 000 innbyggere – godt over de 20 per 100 000 som myndighetene har hatt som utgangspunkt når de har rødmerket land i Europa.

Nasjonale råd strammes inn, og flere store byer har innført ekstra restriksjoner i form av nedstengning av offentlige steder, krav om munnbind og den slags.

Nå har også Skatteetaten innført munnbind-krav på sine kontorer:

Fra og med mandag 9. november må alle som besøker Skattetatens kontorer ha på seg munnbind.

- Vi setter helse i første rekke og innfører påbud om munnbind på skattekontoret. Det er basert på en helhetlig vurdering av dagens smittesituasjon, med hensyn til både besøkende og ansatte i Skatteetatens lokaler, sier divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal i en pressemelding.

Selv om folk flest kanskje ikke er innom skattekontoret så ofte, kreves det oppmøte her blant annet for ID-kontroll, bekreftelse av farskap og gjennomføring av DNA-test, samt melding om flytting til Norge og førstegangssøknad om skattekort for utenlandske statsborgere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer